zaterdag 7 februari 2009

rommelmarktjurkje


rommelmarktjurkje, originally uploaded by meisjesmama.

Superfantastisch jurkje! 2€ op de rommelmarkt!
Het is, denk ik, geen echt oud jurkje, het etiketje dat erin hangt ziet er nog heel nieuw uit en het jurkje ruikt niet muf. Het is van Spaanse makelij. Ik heb wel meer ouderwetse dingen uit Spanje, de tijd is daar precies toch wat langer blijven stilstaan.Het lijkt ook nog ongedragen. En dat zou wel eens kunnen kloppen want de dame van wie ik het kocht kwam aandraven met beige en pailletjes toen ik haar vroeg of ze nog meer van die prachtige jurkjes had...
Het past Lili perfect, en zelfs Stella kan het nog aan als tuniekske.

Ook goed als inspiratie! Vooral die schoudertjes! Het lijkt alsof de sluitingen op de schouders zitten, maar er staan knoopjes op de rug. Op de schouders zitten witte lapjes die zowel vooraan als achteraan zijn afgewerkt met een klein rood stoffen knoopje.

Even googelen op wat er op het etiket staat, bracht me hier. Razend benieuwd klikte ik op colecciónes maar wat een tegenvaller.

rommelmarktjurkje met model

En zo staat Lili ermee! Ik vind haar om op te eten in dit jurkje! Ze komt precies net uit een Tiny-boekje gestapt. Dochterlief kreeg prompt een driftbui van wel 10 minuten toen ze dit jurkje aanhad en krijste daarbij 'neeeeee, keedje nie mooi, Stella gefe'. Ze bedaarde meteen toen grote zus het effectief wilde overnemen en sindsdien horen we 'mijne keedje, moooohooooi he'.

6 opmerkingen:

 1. Leuke site, mooie ontwerpjes en prachtige dochters!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. heel mooi koopje!
  is dit van op de rommelmarkt op de beestenmarkt in Gent?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super he! En dan heb je mijn grote lap vermiljoen-kleurige stof nog niet gezien, ha, ook 2€! In de kringloopwinkel! I'm a lucky girl!
  Nee, ik denk dat je aan Sint-Jacobs zo geen koopjes kan doen... Dit komt van een indoor-vlooienmarkt(je) georganiseerd door een schooltje hier vlakbij. Het was het enige leuke dat ik zag, verder allemaal echte rommel :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een heerlijk meisje heb je daar! en wat een leuke vondst. Altijd kicken he, zo voor bijna niets!
  (ik heb ook zo'n blonde krullekopje, zie blog ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Geweldig jurkje!!
  (En als Lili haar kniekousjes zoekt...)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ze kan gerust zijn, Pammeke is gemaakt van een stel nieuwe kniekousjes :-)

  BeantwoordenVerwijderen