Handleidingen

Hier vind je een overzicht van alle handleidingen die ik zelf gemaakt heb. Ze kunnen perfect zijn, maar ze kunnen even goed 't een en 't ander mankeren. Ik ben ook maar een autodidact en ben ook niet de grootste perfectionist.
Projecten die ideaal zijn voor beginners heb ik aanduid met een *.
Heb je iets gemaakt met mijn handleidingen of patronen post het dan in de flickrgroep of op de facebookwall !  6 opmerkingen:

  1. Hallo meisjesmama!
   Wat maak je vrolijke en mooie dingen! Ik heb een paar leuke jurkjes en slabs gemaakt van jouw ontwerpen. Bedankt hiervoor! Ik zal ze direct uploaden op je flickr group.
   groetjes van Ranonkeltje

   BeantwoordenVerwijderen
  2. Hi meisjesmama, kan jij me helpen ? ben op zoek naar de juiste manier om van lange mouwen, korte mouwen te maken. Ik weet dat je ze niet gewoon mag afknippen, want dan gaat het fout, maar hoe ik het precies moet doen ... dat is nog maar de vraag ... alvast bedankt !

   BeantwoordenVerwijderen
   Reacties
   1. Oei nee dat weet ik niet, ik ken daar ook weinig tot niets van. Sorry.

    Verwijderen
  3. Dag Stien,

   Ik ben beginnend prutser-naaister en lees met plezier jouw ervaringen en tips! Bij je stoffenwinkellijstje zit ook een Amerikaanse site. Amaai, wat zijn die stoffen ongeloofelijk goedkoop zijn in vergelijking met de toffe Vlaamse webshops, hé. Of kom je dan berooid uit met verzendingskosten? En de bestelling en verzending zelf, gaat dat vlot? Ik heb geen ervaring met bestellingen in Amerika, vandaar even polsen bij jou!
   Groetjes
   Veerle

   BeantwoordenVerwijderen
   Reacties
   1. De winkels die ik vernoem in dat lijstje zijn allemaal dik ok! Ik heb nog nooit douanekosten moeten betalen, maar dat is ook wel afhankelijk van de hoeveelheid die je bestelt. Ik moet er wel bijzeggen dat het al lang geleden is dat ik nog online stof kocht. Ik heb namelijk een gigantische voorraad en die moet eerst wat slinken!

    Verwijderen
  4. Hey Anoniem.
   Ik heb geen ervaring met shoppen in Amerika, maar wel in China.
   Voor België kan ik je het volgende zeggen wat douane betreft; zorg dat je aankoopbedrag minder is dan 22 euro. Dan zal je nooit problemen hebben met douane of accijnzen.

   BeantwoordenVerwijderen