woensdag 27 mei 2009

Kennis geneest


Kent u Artsen zonder vakantie?

Vierhonderd artsen en verpleegkundigen werken tijdens hun vakantie gratis in Afrika. Ze leiden er hun Afrikaanse collega’s op aan de operatietafel, op de ziekenzaal of in het labo. Fotografe Griet Hendrickx, een vriendin van mij, ging een tijdje geleden met hen mee naar het gebied van de Grote Meren en maakte er deze foto-reportage. Aangrijpende maar hele mooie foto's.

De foto's in deze blogpost zijn allemaal van de hand van Griet. Meer van haar talent vind je hier en hier!

8 opmerkingen:

 1. Echt een mooi project. Ik kende het nog niet.
  Volgend jaar ga ik verpleegkunde studeren.

  Grote droom is om ooit te kunnen helpen bij zulke projecten. Misschien wat onrealistisch, maar als het kan: graag!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Via google op je site gekomen en blijven plakken door je heerlijke zelfgemaakte creaties.
  Naaien staat al heel lang op mijn 2-do-list en door het geen wat jij maakt en je eerder gelinkte rokjeshandleiding heb ik nu ook mijn eerste rokje gemaakt!
  Binnenkort eens kijken of ik je zonnehoedje ook kan maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dr. Itua geneest mijn HIV, ik ben al 10 jaar een ARV Consumptie. Ik heb mijn best gedaan totdat ik Dr. Itua tegenkwam op de blogsite. Ik heb hem ge-e-mailen over mijn gegevens over mijn hiv en mijn locatie. Ik heb alles aan hem uitgelegd en hij vertelde me dat er niets is om bang voor te zijn dat hij me zal genezen , hij gaf me garantie, hij vroeg me te betalen voor items, dus als ik genezen ben, zal ik dankbaarheid tonen die ik heb gedaan en een getuigenis geven van zijn helende kruiden is wat ik ga doen voor de rest van jullie die HIV hebben en andere ziekten kunnen het goede werk van Dr. Itua zien. Ik ontving zijn kruidengeneesmiddel via EMS Courier-service die binnen 5 werkdagen bij mijn postkantoor kwam. Dr. Itua is een eerlijke man en ik waardeer hem voor zijn goede werk. Mijn GrandMa heeft gebeld hem om hem te waarderen en de rest van mijn vrienden ook, is een vreugde voor mij dat ik vrij ben van het nemen van pillen en het hebben van die dikke belle is een nachtmerrie. je zult begrijpen waar ik het over heb als je hetzelfde probleem hebt was ik Ik ben vrij en gezond. Bedankt aan Dr. Itua Herbal Center. Ik heb ook zijn agenda dat hij me onlangs stuurde, hij geneest een hele aardige ziekte zoals, kanker, herpes, fibromyalgie, hiv, hepatitis B, lever- / nierinflamatie, epilepsie, onvruchtbaarheid, fibroïde, diabetes, dercum, copd, en ook Ex-minnaar terugbrengen ... Hier zijn contactpersoon .drituaherbalcenter @ gmail.com Of Whats_app-nummer +2348149277967

  BeantwoordenVerwijderen