donderdag 19 maart 2009

draagdoekenmoedertje doet een terraske

Moet je weten dat na dat heerlijke terraske het lief ineens besefte dat de sleutel van zijn fietsslot nog braafjes thuis in het sleutelkastje hing te bengelen en hij dus zijn fiets niet meer loskreeg. Het was al laat, hij voelde zich wat ziekskes, had toevallig (not!) geen loopschoenen aan...
Enige oplossing was met z'n allen op de bakfiets. Genant inderdaad. En best onnozel ook ja. En ochot ja, ook nog pijnlijk voor die brave duts die op de bagagedrager moest. Met het hele gezin op slechts 2 wielen, een ervaring.

5 opmerkingen:

 1. Lol, twas wel zalig weer voor een terraske.

  Ik heb in de week 4 draagdoekjes gemaakt voor in Fran haar klas. Zij werken momenteel rond het project "baby's van mensen en dieren". Volgens de juf is het een regelrechte hit! We voeden ze maar ineens goed op he, die kinderen van ons ;o)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha! Dat zijn dingen die stukken leuker zijn om te vertellen dan mee te maken. Ter compensatie. Hoe pijnlijker het moment, hoe leuker het verhaal!
  Maar mooi weer was het!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. en daar heb je geen foto van, van die circusact?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ja, we hebben effe aan een van die voorbijgangers die ons al gierend en met grote ogen nastaarden gevraagd om een kiekje...Niet dus! Die plantrekkerij was op zich al genant genoeg :-)

  BeantwoordenVerwijderen