maandag 28 juni 2010

Geen goesting

U heeft het ongetwijfeld wel gemerkt. De laatste maanden lag het tempo hier een pak lager dan voorheen. De tijd van meerdere post per week ligt achter mij. En eigenlijk vind ik dat niet eens zo erg.

Ik naaide recentelijk een rok voor mezelf, twee tricotkleedjes voor mezelf, nog enkele misbaksels, een kleedje voor Stella en een kleedje voor een vriendinnetje van haar. En nee, daar zijn geen foto's van.

Onze Sony heeft een mankementje en moet dus weer gemaakt worden, hij zit nog onder garantie. We hebben nog wel een klein compact dingske maar dat is echt brol in vergelijking met de spiegelreflex.

Mijn energiepeil gaat op en af, en echt da's niet plezant. Ik heb dus mijn productieve periodes en er zijn dagen dat ik er mezelf moet doorsleuren.

Dus geen zomerse foto's van spelende meisjes in handgemaakte garderobe, zelfs geen vakantiefoto's binnenkort. Nee, gewoon efkes niks. Ik heb efkes geen goesting meer. Misschien straks weer wel? Misschien niet meer?

36 opmerkingen:

 1. Moet ook kunnen, he!
  Allez, het is dus op naaistempo voor een tijdje. Ik wist wel dat ik een trend ging zetten.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. veel rust en hernieuwde energie, dat wens ik u!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Groot gelijk. Al gaf ik liever wat meer energie.

  Jouw blog, jouw tempo.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Groot gelijk, we doen ons eigen soms wat aan met dat bloggen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. zullen we ook vooral stellen dat het tempo voorheen soms beangstiggend hoog lag, ik voelde me bij momenten lui. En hoe fantastisch die "You might also like", ik klik daar echt nooit op, maar nu stond daar plots zo'n heel jong Stella'tje, wat is die al gegroeid jong!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. lekker herkenbaar.... soms van die hyperdagen maar ik sleep mezelf er ook regelmatig doorheen. ben nu uit de sleepperiode aan het klimmen, gelukkig zeg! het helpt om me niet verplicht te voelen om bv te bloggen,twitteren,hyven.... het belangrijkst is je real life en als je dan een keertje tijd over hebt kun je nog bloggen ook! :) dus ik blijf hier gewoon lekker koekeloeren en zie wel of je een keertje weer tijd had. ;) ....... ik hoop het wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ojee, bij mij duurde het een weekje, even geen puf om ook maar iets te doen aan de blog, de naaimachine zelfs het huishouden leed eronder ;-)
  Lekker even niets doen, lekker met mijn kids bezig geweest. Nu begint de zin weer aardig te komen hier dus ik hoop dat jouw puf ook weer snel terug komt!

  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. We zijn ook zo verwend geweest met veel naaisels en schrijfsels! Geniet van de vakantie en 't goeie weer!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. 'k Ga je verwennerij qua mooie dingen en goeie uitleg zeker missen... Maar zoals eerder al geschreven: jij bepaalt de regels. Geniet van je vakantie en van de tijd met lief en kinders!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Geniet maar volop van een (blog)pauze!
  Zoals iedereen zal ik al dat creatiefs hier missen, maar energie en gezondheid en goesting en toestanden gaan voor!
  Hop, in de zon gij, in uw ligstoel!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Of hoe een hobby mensen stress kan bezorgen... Je bent nergens toe verplicht hè! (Maar ik ken het gevoel wel). Hopla, ga maar snel 'plant' spelen: gewoon wat water nodig en wat zon!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Helemaal eens met Celestine: jouw blog, jouw tempo!
  Geniet van de vakantie jongske!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ah oef, ik ben niet de enige die vindt dat er waanzinnig veel geblogd wordt, allé, in 't algemeen hè. Ik moet zeggen dat ik me soms zelf al wat schuldig voel als ik eens drie dagen niks geblogd heb en da's eigenlijk onnozel hè? Want ik maak echt niet máánden aan een stuk dagelijks leuke dingen mee (daarom pest ik iedereen nu met saaie haakberichten). Het is zomer voor iedereen! Dus zet u buiten en geniet, voor het klimaat helemaal om zeep is!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik blijf jouw blog aanklikken en bezoeken. Zelfs al komen er geen nieuwe berichten, er zijn al zoveel leuke stukjes geschreven dat het fijn is om daar eens in te gaan neuzen.
  Geniet van de vakantie en rust maar eens goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik zou het niet beter gezegd krijgen.... geniet van de vakantie en van elkaar!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Liefste meisjesmama,

  Ik heb al heel erg genoten van jouw fantastische blog, en je hebt me al heel veel inspiratie gegeven!
  Geniet van je meisjes en je lief, van alle mooie dingen, en vooral: zorg goed voor jezelf!
  Merci voor wat je ons gegeven hebt!

  Erynn

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Geen zorg! Presteren is niets iets dat je in de zomer moet doen, of dat je hoegenaamd MOET doen. Laat staan geleefd worden door je blog. Geniet van de momenten die plezant zijn en aanvaard de mindere..!
  Wij zien wel, of er van dat alles iets hier terecht komt..

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Groot gelijk! Je beslist zelf wat je doet en wanneer je het doet. Bovendien, eigenlijk is het geen weer om te bloggen: naar buiten jij, de zon in (of de parasol onder want het is best heet) en lekker relaxen en uitrusten!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Alleen bloggen als je er zelf zin in hebt hè, al vind ik het natuurlijk wel spijtig. Kruip in uw hangmat/ligstoel en laat u een lekker drankske brengen en hopelijk komt de bloggoesting binnenkort toch terug.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Geniet ervan, en he, straf, ik ging dus op 1-7 hetzelfde blogje schrijven. Ik heb nog steeds veel zin in naaien, maar eigenlijk effe geen zin meer in bloggen, dus ik neem ook een zomervakantie! Tot later!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Geniet maar intens van je (blog)vakantie! En hopelijk kan je wat energie op doen door het zonneke, als je wil mag je in mijn nieuwe tuinstoel komen liggen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Niets moet, alles mag. Geniet van je meiden, man en je welverdiende rust! Ondertussen blijf ik hier wel koekeloeren in jou leuke blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Nooooooooo! Niet stoppen he!
  Allez, tenzij ge echt-echt-echt niet meer wilt natuurlijk. Maar ik zou het wel heel jammer vinden.
  In elk geval: geniet maar lekker van de zomer!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Kan er begrip voor opbrengen.Ik kom heel graag zien wat je schrijft of maakte.
  Je staat bij mijn favorieten .Ik heb zelf geen blog maar volg er véél.
  Moet mezelf ook soms toespreken niet altijd op de pc te zitten om jullie te volgen.Ik sta altijd versteld hoe jullie het klaar spelen om dit allemaal te doen. Maar als 't niet meer gaat,dan is dat zo.Neem even afstand en geniet van je gezin.
  Misschien tot ooit?
  Martine..Gentbrugge

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Gruut gelijk! Ik heb al geen goesting meer en ben bijlange nog niet zo lang bezig. Collectieve blogstaking? Anyone? 't Is zomer, tijd om buiten te komen en energie op te doen. Dus... tot buiten op straat eens !!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Geniet van je pauze en tank vooral eens goed energie bij! Ook ik blijf dit blogje bezoeken en doe sowieso nog massa's inspiraties op hier, ook al komt er voorlopig niks nieuws bij... Thanks and enjoy!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Neem maar een welverdiende zonnige pauze! Lekker genieten! Beetje herbronnen, energiepeil terug laten stijgen,... En dan durf ik toch te betwijfelen dat je vroeg of laat niet meer zou langskomen in de blogwereld... ;)
  Tot...?

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Gewoon genieten van de echte dingen die je omringen. Blogland kan wachten, de stikmachine zal niet roesten...

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Die computer gewoon hè.Ik heb mezelf de regel opgelegd om 'm nog maar één keer per dag op te zetten,en ik merk nu pas hoe veel ik er eigenlijk wel mee bezig was.En ik heb dan nog geeneens een blog.
  Neem je tijd!Bloggen doe je toch vooral voor jezelf,niet?

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Kan toch geen kwaad zeker. Vakantie op alle vlakken... Rusten maar en enkel doen waar je zin in hebt!
  Anne

  BeantwoordenVerwijderen
 31. 't Is ook veel te schoon weer om te bloggen. Geniet van uw rust. En hopelijk zien we u hier snel terug.

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Ocharme, t gaat u soms echt ni af hé?
  Hopelijk ben je er snel weer bovenop!

  ik heb écht al veel leuke ideetjes gevonden op je blog, en dankzij jou en Mm Zsazsa ben ik een klein jaar geleden ook weer aan het naaien geslagen; =)

  Geniet maar van de rust en het (soms iets té) warme zonnetje!

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Ik denk dat de zomer het uitgelezen moment is om alles gewoon even achter je te laten. Niets moet, alles mag. Geniet van de vakantie en en van je twee geweldige meisjes. Dat stikmachien en zeker de blog kunnen voorlopig wel eventjes wachten.

  Ik begin ondertussen wel gewoon even van bij 't begin te lezen en zal u tijdig waarschuwen als ik bijna op 't einde ben. Goed? ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Ik herken het ook, ik kan de tijd en zin maar moeilijk vinden! Ach, wie weet komt het straks vanzelf weer, het belangrijkste is dat het leuk moet blijven toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Met zo'n mooi weer, mag je niet bloggen! Geniet van je meisjes, de vakantie en de batterijen terug opladen. Hopelijk zien we je wel nog eens terug.

  BeantwoordenVerwijderen