dinsdag 15 september 2009

A Star is born!

Zij liet me zonet weten dat ze mijn dochter was tegengekomen. Zo rond 1'55''. In dit filmpje voor een actie in de Kringloopwinkel. De actie is eigenlijk alleen voor de winkels in West-Vlaanderen maar werd wel gefilmd in Gent. Na 2 pogingen met een verlegen Lili (ze heeft het absoluut niet met vreemde mannen!) wilden de kerels in kwestie mijn mankende Stella op film. Het kind is zo sociaal als maar kan zijn dus deed ze gretig mee. A Star is born (hebde 'm?)!

8 opmerkingen:

 1. Eigenlijk hoort het niet hier maar meisjesmama: Help! Wat heb je me aangedaan met de link van stoffen en sloffen hier te zetten!

  En toffe Stella ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha, een echte ster!
  Wat een toffe kringloopwinkel. Die hier in de buurt is veel rommeliger.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik vind da eigenlijk een griezelig filmke, maarja, misschien ben ik een watje. maar uw dochter is wel schattig, maar dat wisten we al!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi,

  Ik heb een vraagje over jouw bakfiets. Ik lees dat je ook in Gent woont en vroeg mij af of die fiets handig is in het centrum (kasseien, tramsporen!)? Vanaf wanneer liet je je dochters erin zitten? En zet je hem 's nachts binnen? En nog een laatste vraagje; waar heb je hem gehaald? :-) Bedankt!

  Veel liefs

  Liselore

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een maf filmpje zeg!! maar leuk dat je dochtertje er in zit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @Liesel: sorry dat ik nog niet antwoordde op je bakfiets-vraag. Als ik wat meer tijd heb zal ik je uitgebreid antwoorden!

  BeantwoordenVerwijderen