vrijdag 22 mei 2015

Pasfoto's

Drie jaar groei in pasfoto's.

pasfoto's drie jaar later

Drie jaar geleden lieten we voor het eerst kids-ID's maken voor de kinderen. Na drie jaar zijn ze vervallen en waren er dus nieuwe foto's nodig. Ik herinner me nog levendig het gefoefel en gestunt in de fotocabine met baby Astor drie jaar geleden. Op een stapel rugzakken, niet lachen, niet bewegen en in de lens kijken. Het was niet zoveel gemakkelijker nu drie jaar later. Ze mogen aansluiten op het rijtje op de familiefotomuur.

9 opmerkingen:

 1. Reacties
  1. Liefde is altijd mooi als je met de ware persoon, jij en ware minnaar. Ik ben Mayruris Camplelo Mijn vriendje heeft brak met mij en ik was eenzaam, dus ik was gericht op een zeer vriendelijke en grote spell caster Dr ADELEKE die me hielp om terug te brengen mijn minnaar naar mij en hij vroeg me voor 340 euro voor de items die nodig zijn voor de spreuk en vandaag ben ik met hem nu en we zijn gelukkig samen. Ik ben erg dankbaar voor wat je hebt gedaan voor mij Dr ADELEKE u e-mail hem aoba5019@gmail.com of Whatsapp me via +27740386124.

   Verwijderen
 2. wauw zo hard veranderd en idd hele mooie kids !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Grappig om te zien dat hun kapsels niet veel veranderd zijn ;-)

  Ik moest hier ook voor nieuwe KIDS-ID's en ik heb ze laten poseren met hun vorige, zoveel mogelijk met dezelfde snoet. Was ook leuk om te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoe tof is dat! Hetzelfde pasfotogestuntel als bij ons, tig jaren geleden toen Melchior nog baby was. Waar is de tijd!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi! Grappig om te zien hoe ze veranderen, maar eigenlijk toch nog net hetzelfde zijn...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Liefde is altijd mooi als je met de ware persoon, jij en ware minnaar. Ik ben Mayruris Camplelo Mijn vriendje heeft brak met mij en ik was eenzaam, dus ik was gericht op een zeer vriendelijke en grote spell caster Dr ADELEKE die me hielp om terug te brengen mijn minnaar naar mij en hij vroeg me voor 340 euro voor de items die nodig zijn voor de spreuk en vandaag ben ik met hem nu en we zijn gelukkig samen. Ik ben erg dankbaar voor wat je hebt gedaan voor mij Dr ADELEKE u e-mail hem aoba5019@gmail.com of Whatsapp me via +27740386124.

  BeantwoordenVerwijderen