zondag 26 april 2009

Nand!

Nand is een verse baby, een paaskind. En het petekind van mijn lief! Petekindjes moeten in de watten worden gelegd, vandaar deze t-shirtjes.
Ik maakte eerder al deze cadeautjes voor hem, maar toen zwom ie nog vrolijk rond in zijn moeders buik.

Nand!

Weer het schattige hondje van Anna Maria Horner en het kereltjes mooie naam.

Overigens is kleine Nand een uiterst knappe verschijning. En lief ook. En schattig, vertederend, ontroerend....Hij is om te stelen!

Nand!

8 opmerkingen:

 1. Ach gos! Wat een prachtig kind! En wat krijgt hij een mooie shirtjes! Super

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ik me nu afvraag. Hoe zorg je ervoor dat de randen van de applicaties niet beginnen rafelen?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je kan rafelen voorkomen door je applicatie vast te stikken met een zigzagsteek. Nu ja, er zit vliesofix op de stof dat zal er (denk ik toch) wel voor zorgen dat het minder hard rafelt, en deze applicaties zijn gemaakt van tricot, en dat rafelt ook amper. En eigenlijk zou ik het niet lelijk vinden als het zou gaan rafelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat is het toch fijn zo'n creatieve tante te hebben!!!
  Ik kan al niet wachten om het te passen. Spijtig genoeg is het nog een beetje te groot.
  Maar als het zover is, laat ik het jullie zeker ook eens zien.

  Dikke kus Nand

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi lettertype!!
  De rest is ook mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi meisjesmama
  Supertoffe blog! Ik ontdekte hem omdat ik heel af en toe eens bij de mei-mama's ga piepen. Ik vind je dochters allerschattigst en wat je maakt echt geweldig (ook al ben ik een jongensmama :-))oor al die toffe spulletjes te zien hier, heb ik besloten om volgend jaar ook naailes te gaan volgen.
  Ik ga toch al eens proberen om met de vliesofix te werken (zonder naaien dan). Daarom mijn vraagje: waar haal je die patroontjes voor de letters?
  Groetjes
  Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @Caroline: Je opent word, kiest een lettertype, typt wat je wil appliceren, afstellen op de gewenste grootte en overtekenen op een licht papiertje rechtstreeks van je computerscherm (eventueel papier vastplakken met plakband). Dan teken je je letters over op je Vliesofix maar wel opletten dat je ze in spiegelschrift overtekent!!! Uitknippen en op de stof strijken. Ik heb al wel gemerkt dat het vrij gemakkelijk loskomt als je het niet vastnaait (die poppendraagdoeken, was wat te tam om de applicaties meteen vast te naaien). Maar als je geen naaimachine hebt kan je het ook altijd met de hand doen he. Voor de figuurtjes kan je googelen in afbeeldingen met zoektermen zoals stencil, sjabloon, print, silhouet...
  Voor de letters van Nandjes shirt gebruikte ik ook een lettertype van word, maar heb dus geen idee meer welk.

  BeantwoordenVerwijderen