vrijdag 10 april 2009

kringloopwinkelbuit

kringloopwinkelbuit

Deze stofjes kocht ik deze week in de kringloopwinkel. Ik kom er regelmatig en kijk altijd bij het linnen. Soms heb ik wel eens een stofje mee, maar deze keer kon ik blijven graaien. Ik voelde dat de dame naast me ook nogal begerig meerommelde dus was ik nogal hebberig. Enkele €urots armer en luttele minuten later waren deze van mij! Yes!
Het lichtblauwe is een gehavend jurkje (25 cent) waar ik nog wel een zomerrokje uitkrijg. Het rode met witte accenten is een intact jurkje maar wat te groot, dus het moet nog wat smaller gemaakt worden. De rest zijn stofjes van enkele meters.
Geweldig toch!

6 opmerkingen:

 1. Wat een mooie stoffen! Als ik dit zo zie en de leuke creaties van toileciree, moet ik ook eens dringend naar de kringloopwinkel.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vooral die oranje stof ziet er geweldig uit! Benieuwd wat voor moois dat allemaal gaat worden...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Stien, naar welke kringloopwinkel ga jij meestal?

  Groetjes Lot

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik ga vaak naar die in de Tarbotstraat maar daar hebben ze geen textiel. Ik zoek nl nog een kast om al mijn stofjes in op te slaan, een Bretoens bed (zie post over kinderkamer, zo eentje maar dan voor Lili) en ik heb er al enkele handwerkboeken (zoals daar zijn 'creatief bezig zijn voor de vrouw') op de kop getikt. Dan heb je nog de kringloopwinkel in Mariakerke, daar heb ik eens een prachtige vintage kussensloop gekocht waar ik maar niet ik kan knippen. En deze stofjes komen van die kringloopwinkel aan de Vlaamse Kaai. Daar hangen de stofjes (vaak ongebruikte coupons van enkele meters) tussen de lakens en het beddengoed. Op de bovenverdieping!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb gisteren op sint-jacobs ook een megabuit, nu nog in de vorm van te-verknippen-kleren, op de kop getikt.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wauw wat leuk! hier bij de kringloopwinkels kan ik maar nauwelijks slagen voor stoffen, ze zijn te gewild denk ik....Die blauwe is mooi, met dat kleine bloempje.
  wat ben je toch ijverig!

  BeantwoordenVerwijderen