vrijdag 15 maart 2013

Lentelili

Het eerste lenterokje is voor Lili. Niet dat ze met een zus die net een jaar ouder is kleren tekort heeft. Integendeel. Maar het is ook best sneu voor haar dat ze nooit echt iets nodig heeft.

Lentelili

Een restje van Cosmo van bij Vermiljoenshop, wat boordstof, een kantje en een uurtje later werd een snel rokje geboren. Wat een gerief toch zeg, Allemaal Rokjes!

Lentelili

Lentelili

Omdat het restje stof net de hoogte was van het rokje wilde ik liefst de hele stof opgebruiken. Anders zit ik weer met die piepkleine maar o-zo-schattige restjes die ik niet kan weggooien. Daarom stak ik er een stolpplooi in. Zo was ineens de hele stof op!

Lentelili

De stof is seersucker, dat is een echte zomerstof! Er zitten kleine streepjes in en het is absoluut verplicht te strijken. Maar zo luchtig!

Lentelili

Lentelili

17 opmerkingen:

 1. Mooi rokje. Ze staat er heel mooi mee, uw dochter!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. heel mooi en zonnig. hier hebben we hetzelfde "probleem" met twee meisjes die heel snel op elkaar volgen. vind dat dan altijd zo jammer voor haar....maar als ik het dan maak voor de grote zus, hebben zij (en ik ook) er langer plezier van. dus nu maak ik om beurten iets voor de ene en dan voor de andere. iedereen content :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. mooi en leuke foto's :)

  www.mamajulesbrussels.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zalig mooi rokje. Ik ben ook helemaal weg van seersucker. Wist alleen niet dat dat ook in prints bestond. Heb alleen nog maar streepjes en ruitjes gezien.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Vrolijk en zonnig! Nu het weer nog....
  En dat 'probleem' ken ik - met tweelingzussen boven haar heeft de jongste echt nooit iets 'nodig'. Gelukkig heeft ze een andere kleur haar... dat zorgt voor het goede excuus voor andere kleding.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh, zo glunderen dat ze doet! En gelijk heeft ze, met zo'n schoon rokje rond haar heupen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. tof zenne! Ze is helemaal klaar voor de lente! En ze ziet er vree content uit!

  BeantwoordenVerwijderen