maandag 20 februari 2012

Rap! Rap voor de winter voorbij is!

Wat je vooral doet als je je huis verkoopt is opruimen én rommel wegmoffelen. Tijdens het opkramen der naairommel ontdekte ik nog iets. Dit:

velours


Iets dat ik een paar maanden geleden in tweevoud naaide en dat eigenlijk in januari had moeten dienen als cadeautje. In januari bestond deze blog namelijk al drie jaar!

poepke


Ik hou elk handgemaakt stuk bij. Alles gaat in een grote doos voor mijn kleinkinderen. De stijlvolle toekomst van mijn nageslacht is bij deze verzekerd.

Dit jumpsuitje is dus een kopietje van dat van Astor. Het is weliswaar stukken netter afgewerkt. Maatje 62-68. Ondertussen al heel lang te klein voor mijn bereke, dat is al maat 80-86 tegenwoordig. Zucht.

Nog altijd in zijn wiegje


Beter laat dan nooit natuurlijk! Dus als u zin hebt in een streelzacht rood jumpsuitje voor uw kindeken of dat van een ander laat een reactie achter en op 1 maart loot ik er eentje uit!


PS: het patroon van dit jumpsuit vind je hier. Ik heb al van verschillende mensen gehoord dat het wat klein zou uitvallen. Ik begrijp eigenlijk niet goed hoe dat komt omdat ik er toch ook een centimeter-markering bij heb gezet. Volgens mij is het patroon goed als je het in flickr bekijkt op de 'large'-schaal (all sizes > large) Mijn excuses alvast voor de teleurstelling! Ik heb geen ander idee hoe ik het patroon deftig kan delen...

118 opmerkingen:

 1. Ik zelf heb geen kleintjes meer, maar kan er een ander wel een plezier mee doen! zal een link zetten op http://lekkerbekkenmaar.blogspot.com/p/give-aways.html
  Groetjes Sofie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Helemaal stoer, kan ook wel voor een jongen/meisje toch? Hier is nummer vier op komst, maar geslacht is nog onbekend...
  Ik doe graag mee, dan is het eerste kledingstuk al klaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ooooh, dat ziet er kei zacht uit! Onze jongste heeft momenteel ook maatje 80-86 maar we werken aan een nog jonger exemplaartje en dat zou dan voor hem/haar het allereerste cadeautje zijn!
  Een super mooie blog heb je trouwens! Proficiat met je 3-jaren bloggen! Ik ben net begonnen: ik kom hier al een tijdje eens piepen en dat deed me goesting krijgen om ook te starten. Hopelijk kunnen we nog lang van je blogs genieten. We verstaan dat wel dat het nu wat stiller is met de bouw en de verhuis en je werk. Er ligt een schone toekomst in 't verschiet! Nog veel succes!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. oh, hier een jongetje op komst, dus zo'n schoon pakske zou zeer welgekomen zijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik waag mijn kans! Het zal dubbel en dik gebruikt worden! ;-) Gefeliciteerd met het 3e jubilee trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mijn meisjes kunnen er niet meer in, maar een vriendin van me wordt binnenkort mama en wat zou ze hier gelukkig mee zijn! Ik waag graag mijn kans!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ons derde kindje, een dochter met de naam Hanna is nu 2 1/2 week oud. Dat pakje zal haar vast mooi staan over een paar maandjes, dus ik loot graag mee.

  Groetjes,

  Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 8. mooi! ik doe graag mee voor ons jongste neefje, vernoemd naar de man des huizes. ik blijf schandelijk achter met eigen maaksels, dus vandaar...

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ken een klein Korneeltje dat daar zeer blij mee zou zijn!
  Proficiat trouwens, 3 jaar al, zotjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. OoOooooh!! Onze Oscar past perfect in n maatje 62 nu!
  Wij wagen dus graag onze kans!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hmm, hier ook aan het opruimen iv.m. verkoop maar ook een kleintje in deze maat dus toch maar een gokje wagen? Kocht laatst zo één in de kringloop om na te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Rosanneke (dochtertje van mijn neef) zou dit vast met plezier dragen. Dus doe ik heel graag mee voor dit streelzachte kledingstuk.
  Enne, drie blogjaren al! Wow, doe er gerust nog vele amusante blogjaartjes bij !

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik doe mee, voor baby nummer twee :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Oh wat een heerlijk pakje (en ik weet al aan wie ik het zou geven mocht ik het winnen.....) dus ja, ik doe graag mee! En wat een heerlijk mannetje trouwens in dat pakje!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Alles zeg, nu heb ik dat hier weer voor, t is dus niet anoniem hierboven maar Sandrien van sardien.wordpress.com

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Proficiat met de jubilee! Ik doe mee voor mijn vers metekindje :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Iris zou er bijna in passen, die zit nu al aan 74. Ik doe dus graag mee.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Verkeerd gelezen, ze past er niet meer in. Maar ik doe toch nog graag mee, er zijn nog babytjes in de buurt die ermee zouden staan (of kruipen).

   Verwijderen
 18. Ja! Ik doe ook mee! Als het niet om weg te geven is aan een van de vriendinnen bij wie kinders maken gelijk niks loopt, hou ik het voor mijzelf. Misschien is het een geluksbrenger deze maand voor ons bij wie het wat minder gemakkelijk gaat...

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik doe héél graag mee.. schoon, zo rood :)
  Voor mijn toekomstig kleintje. Tzal meisjes ook wel staan zeker? En anders geven we het door! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. astor, maar 80-86? ja wadde!
  Ik zou die twee van ons wel eens naast elkaar willen zien :-)
  Jammer genoeg pakje te klein voor onze man, dus geef maar aan iemand anders! succes met de verdere verkoop-verhuisopruim!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Oh! ik doe ook graag mee! Er zijn 3 kindertjes op komst in de familie, nog geen enkel geslacht bekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ai, dat vind ik zo'n mooi pakje!
  Onze baby-in-buik mag er met een paar weken uitkomen en nog wat weken later zou ik hem/haar graag in dit mooie pakje steken!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Mooie jumpsuit, en mooi ventje :-) Ik doe heel graag mee, want volgens mij past mijn zoontje Felix er perfect in!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Heel graag! En zo'n schattig zoontje... :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Oe oe oe ik wil da! Ons beesje zal eruit komen ergens eind juni, dus 62-68 zal vermoedelijk perfect zijn voor de frisse herfstavonden van 2012!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. zoo graag! Ik spaar eerst een schoon kleerkastje bij elkaar, dan pas kindjes! Dit zou me wel eens over de streep kunnen trekken!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. ohhhooooeeeee.... ik ook! ik ook! ik ook!!!..... hihi in juli verwachten wij een spruitje, de dochters waren maatje 40-44.... dus precies rond de winter zal dit prachtige pakje passen!

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Oh! Mijn lief klein zoontje van 5 weken zou daar binnenkort BEELDIG in 'staan' !! Ik doe meeeeeeee !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Jammer maar mijn flinke zoon is ondertussen ook al te groot voor die 68.. Ik heb het pakje toen nagemaakt, maar in een recyclageproject uit een sweater waardoor ik het wel 'moest' kleiner maken en het viel inderdaad zo krap uit dat ik het welgeteld 1 keer heb kunnen aandoen. Maar het was wel KEI schattig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 30. zo mooi!! ik wil heel graag meedoen!!
  Zo'n jumpsuit doet mij sterk denken aan vroeger!!
  Altijd leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 31. wauw! supermooi! ik doe graag mee voor de jumpsuit; linus past er net in, geloof ik * groetjes, Riet

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Sinds enkele weken ben ik op naailes en heb ik jouw blog ontdekt. SUPER om ideetjes op te doen.
  Ik heb een kleine spruit van 16 weken en ben dus zeker te vinden voor dat mooie pakje. Hij gaat er nog net in passen nu!

  BeantwoordenVerwijderen
 33. ik doe ook een poging om die dochter van ons in het nieuw te steken

  BeantwoordenVerwijderen
 34. na twee prinsesjes verwachten wij begin mei ook eeen prinsje, net als bij jullie en ik wed dat dit jumpsuitje super gaat staan bij onze prins!
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Dat maatje is ondertussen ook al te klein voor mijn kleine meid... maar voor de kleine in de buik natuurlijk niet!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 36. ik ding graag mee naar dit prachtig exemplaar! Onze derde mini is onderweg (geslacht?) en wordt verwacht in april. Hiermee zou hij/zij ten minste al stoer zijn/haar mannetje/vrouwtje kunnen staan tegen al dat oudere mannelijke geweld in dit huis.

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Al vaker keek ik op je blog naar dit prachtige pak, minstens net zo vaak heb ik overwogen om het te maken voor mijn kleine meiske!

  Dus ik loot erg graag mee!

  Grtz Joyce

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Zelf heb ik ook zo geen klein boeleke meer, maar ik doe ook graag mee, om het voor een lief klein meisje te winnen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Gefeliciteerd met je drie jaar bloggen! Ik lees al een tijdje met plezier (anoniem) mee met je verhalen en durf nu voor het eerst een berichtje achter te laten. Ook loot ik graag mee voor deze mooie jumpsuit. Niet voor mezelf, maar voor mijn neefje of nichtje in wording.
  En win ik het niet, dan kan ik altijd nog aan de slag met het patroon.

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Wat het patroontje betreft trouwens, het maakt niet uit hoe hard we eraan trekken en sleuren, in paint, in Photoshop, in whatever... Als ik het afprint dan is jouw centimeter altijd maar 0,9 cm groot (aan de buitenkant van de lijntjes)... Misschien ligt het aan mijn printerinstellingen, maar ik zou niet weten hoe ik het kan veranderen.
  Ik heb het eens zo uitgeprint en op een jumpsuitje van Goodmoodkid maat 62-68 gelegd (die maten van GMK zitten echt mooi tussen de twee in), en het is PAKKEN kleiner, echt véél. Ik vermoed dat het nog nauwelijks een 62 is....
  Ha Bert is er nu net wel in geslaagd om het af te drukken op 1 cm, ik zal het vanavond eens tegen dat jumpsuitje van GMK leggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 41. ooh we doen graag mee!! Zeker als het rood is en toekomstige baby op komst! Niet bij mij maar bij vrienden!

  BeantwoordenVerwijderen
 42. O, hoe schoon. Ik ben ook geïnteresseerd! Omdat onderzoeken, vastpakken en omkeren bij mij beter werkt (sneler vooral) dan patronen en uitleg ontcijferen. En mijn stoer metekindje zou er natuurlijk fantastisch in staan (of liggen beter gezegd)!

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Aaah, wat een prachtexemplaar, dat zou heel mooi staan bij ons apie van (bijna) 6 maanden. Duim, duim, duim... :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 44. ooh ik doe graag mee ! wat leuk gedaan en wat is hij een schatje !

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Ik waag ook wel mijn kans! zo'n tof broekje.

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Ik doe ook graag mee voor de zoon van 8 dagen oud! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Ik ben al een tijdje jaloers op de vorige variant van dit maaksels. Mijn exemplaar is uiteindelijk een broek geworden ;-)
  Dus nu waag ik mijn kans voor mijn kleine man !

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Ja!! Graag!!! Helaas zullen mijn meisjes er niet meer in passen... Mijn kleinste zal zowat even groot zijn als jouw Astor, maar mijn toekomstig metekindje dat weldra geboren zal worden zou ik hier graag mee verwennen!!! Namaken durf ik niet, want ik heb helaas geen overlock... en tricot of rekbare stofjes zijn mijn beste vrienden zo niet onder de naaimachine. Mss schaf ik me die ooit nog aan, maar ik zit zelf met een geplande verhuis, dus dat is iets voor de toekomst... Veel succes met de opruim en de verkoop/bouw!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 49. Mijn zoontje zit in dezelfde maten als de jouwe (is wel 18 maand, wat is Astor groot zeg!), maar er is een babyboom bezig in de vriendenkring, dus zo'n leuk cadeautje is zeker welkom!

  BeantwoordenVerwijderen
 50. Ik zou heel graag meedoen voor het jumpsuitje. Mijn liefste (en enige :)) dochtertje Marthe heeft nu exact die maat en ze zou er geweldig mee staan, ben ik zeker van!!

  BeantwoordenVerwijderen
 51. Ik wil ook graag meedoen voor het jumpsuitje. Na vier meisjes zijn we toe aan wat jongenskleren....en maat 62-68 daar kunnen we nog in!

  BeantwoordenVerwijderen
 52. Dikke proficiat met je blogverjaardag!!!
  En ik doe heel graag mee want binnenkort krijgt ons klein ventje (die helaas al iets te groot is voor deze jumpsuit) er een neefje bij, dus...

  BeantwoordenVerwijderen
 53. Zo mooi! Te klein voor mijn dochter maar wie weet komt er ooit nog wel een baby bij... of anders maak ik er zeker iemand anders heel gelukkig mee!

  Proficiat met je blogverjaardag :)

  BeantwoordenVerwijderen
 54. Ons ventje is al vijf maand, maar klampt zich helemaal vanonder aan de onderste curve-lijn vast en draagt nu pas 62... Dus hij zou nu perfect van dit winters pakje kunnen genieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 55. Oh dat wil ik zeker!
  Ik heb het ook gemaakt, en het past hem nu perfect. Ik denk dat de maat wel klopt, maar dat een rekbare stof wel een must is.
  Ik ga binnenkort eens kijken of ik het patroon niet gewoon "te groot" kan afprinten om een volgende maat te maken, want het is echt een heel schoon pakske!

  BeantwoordenVerwijderen
 56. Met de babyboom in onze vriendenkring komt dit zeker van pas! Zoonlief gaat er helaas net iets te groot voor zijn :( Of misschien moet ik het maar zelf houden voor als er een tweede spruit komt :D

  BeantwoordenVerwijderen
 57. ik heb net vanmiddag mijn babykleren bovengehaald en wat.zijn.die.klein!
  niks te vroeg, want week 37 van de zwangerschap dient zich aan. Een velours salopetje stond nog op de naailijst, maar aangezien ik zelfs nog geen stof heb gekocht, vrees ik ervoor. dus als jij dit schoon kostuum weggeeft, dan ben ik hierbij kandidaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 58. Proficiat met je jubileum :-)
  Ik doe ook graag mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 59. Supermooi! Ik doe graag mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 60. Met een kleintje op komst begin september doe ik graag mee!!

  Santé

  BeantwoordenVerwijderen
 61. die astor-boy van jou ziet er zó knoddig uit in dat jumpsuit.
  Ik doe ook graag mee met de loterij.

  BeantwoordenVerwijderen
 62. Nog 5 weken en ik mag mijn kleine held vasthouden, een sponsen broekje zou deze lente/zomer dus zeker goed van pas komen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 63. Ik wil :-) met 1 neefje van 2 maand en een neefje/nichtje op komst zal het zeker en vast goed gebruikt kunnen worden!

  BeantwoordenVerwijderen
 64. Prachtig voor één van de tweelingjongens die binnenkort in onze vriendenkring verwacht worden. Zou ik het aandurven om er dan zelf een tweede exemplaar bij te maken?

  BeantwoordenVerwijderen
 65. Ik maakte het al eens met jouw patroontje, maar het is nog te groot! maar het zou tof zijn van eentje van uw hand te hebben ook! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 66. Laat 62-68 nu net de maat zijn van ons Matthijsje!;-) en hij gaat daar even mooi in zijn als uwen Astor... Dus, ik doe mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 67. oh oh oh ik wil dat zo graag! Klaas, nu 7 maanden maar een klein fijn ventje, gaat daar zeker nog in passen...

  BeantwoordenVerwijderen
 68. Dit zou perfect zijn voor het kindeken van een ander nl. het broertje of zusje van mijn petekind. Ik doe dus heel graag mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 69. Met al die reacties hier, lijkt de kans dat ik win redelijk klein, maar wie niet waagt niet wint... Ik doe dus graag mee en wie weet ligt mijn dochtertje Juno straks mooi te wezen in dit pakje!

  BeantwoordenVerwijderen
 70. Wat een prachtig model (zowel de zoon als de jumpsuit)! Een hele dikke proficiat met je jubileum. Deze kijklustige fan van het eerste uur doet graag mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 71. Ik doe mee! Mijn kleine Lisa, bijna 8 weken oud, zou heel mooi staan in de jumpsuit. Ze zal haar best doen om er zo weinig mogelijk melk op te morsen...

  BeantwoordenVerwijderen
 72. Proficiat met uw blogverjaardag. Ik doe graag mee. Mijn dochtertje heeft net maat 62 en ze staat beeldig met rood.

  BeantwoordenVerwijderen
 73. Perfecte timing: Robin draagt momenteel 62-68! Laat maar komen, die mooie rode handel!

  BeantwoordenVerwijderen
 74. oh, leuk! Dat zou prachtig zijn voor onze buikbaby. Mag ik meedoen in de loting?

  BeantwoordenVerwijderen
 75. Hieperdepiep voor je blogverjaardag! En 'hoera' voor de opruimdrang/nood, want één van al die reageerders zal er sowieso héél blij mee zijn... 'Wij' (= baby die nog ongeveer 2 weken in de buik blijft en ik) wagen ook graag een kansje!

  BeantwoordenVerwijderen
 76. Mijn kindje gaat er ook nog nét inpassen, dus ik waag mijn kans! Proficiat met je 3 jaar bestaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 77. Supermooi pakje! Ik waag graag mijn kans voor onze toekomstige baby!

  BeantwoordenVerwijderen
 78. Met een derde jongetje op komst doe ik graag mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 79. Hoi, ik doe ook mee! Ik word binnenkort meter en dan kan ik het kadoo doen aan mijn metekindje!Zo mooi! Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 80. Wij doen ook graag mee! De baby's blijven hier maar komen !

  BeantwoordenVerwijderen
 81. Ik doe ook graag mee. Ik zie ons Nina er al in rondkruipen...

  BeantwoordenVerwijderen
 82. Ik doe mee - ons jongste ventje zou er beeldig mee staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 83. Mijn klein wonder boeleke zou daar prachtig in staan.
  Meisjesmama- dankzij je blog ben ik terug aan het naaien geslagen. Dank je wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 84. We hebben hier nog een schoon guitig beertje in de aanbieding voor het showen van uw wonderschone jumpsuit! Een foto in geval van oeverloos geluk bij winst mag u zeker verwachten. Ideaal om mee te leren kruipen dus het zou een just-in-time delivery kunnen worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 85. Mijn kleine, lieve, kersverse Oskar zou er fantastisch mee staan! En mijn ventje verdient dat na 'n niet zo geweldige start. Ik wil hem rot verwennen met zo 'n zacht en mooi pak!

  BeantwoordenVerwijderen
 86. O waaw! Echt een schoon pakske!
  Ik waag graag m'n kans.
  Veel succes nog met je blog!

  Silvie

  BeantwoordenVerwijderen
 87. Supermooi pakje... Mijn baby-in-de-buik zou er heeeeel knap mee zijn! Sarah

  BeantwoordenVerwijderen
 88. Proficiat met 3 jaar bloggen! Altijd heerlijk om jouw posts te lezen en ideetjes op te doen.
  Ik doe heel graag mee voor deze jumpsuit! Zou perfect van pas komen hier!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Toen ik de eerste foto van het eerste exemplaar hier van zag probeerde i kdit ook te maken. Heel mooi op een kapstok maar niet aan dat schattige lijfje van mijn meisje.
   Numero 2 is nu op komst dus een gelukt exemplaar zou wel heel leuk zijn!

   Verwijderen
 89. Wat een supermooi pakje! En ik heb hier net een baby'tje die aan maatje 62-68 gaat beginnen, dus de jumpsuit zou meteen bruikbaar zijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 90. Supermooi. Zou goed passen voor mijn kleinkind. En die heeft nu een 62! Dat moet lukken!!
  Veel verhuisplezier.

  BeantwoordenVerwijderen
 91. de ideale jumpsuit in de ideale maat voor mijn zoon!

  BeantwoordenVerwijderen
 92. Oh, dat pakje zou ideaal zijn voor het kindje in mijn steeds dikker wordende buik! Volgende herfst zie ik hem/haar er al in liggen! En het is unisex! Perfect want dat is een geheim dat ons kleintje nog niet wil lossen...

  BeantwoordenVerwijderen
 93. Mijn petekindje zou hier vast super mee staan! Nog bedankt voor de link naar het patroon, ... daar ga ik toch eens proberen mee aan de slag te gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 94. mijn kindeke klein zou daar zo schattig mee zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 95. ooh leuk nu in een giveaway
  ik vond hem al zo leuk toen je hem eerder postte op je blog
  en ik kan er mijn metekindje alvast een groot plezier mee doen

  BeantwoordenVerwijderen
 96. wauww super leuk voor mijn zacht tijlemanneke

  BeantwoordenVerwijderen
 97. thanks to all of your response on this lovely post, i think you all loves their children.

  BeantwoordenVerwijderen
 98. Voor ons eerste kindje! Ik spaar alvast kleertjes bij elkaar, en dit pakje zou prima zijn voor de herfst!

  BeantwoordenVerwijderen
 99. Mijn Fonske zou beeldig staan met dat rode pakske! Hoe 't komt, ik heb er het raden naar, maar met zijn bruine velleke en Spaanse looks, straalt ie met alles waar 't kleur vanaf spat! :D Laat maar komen dus, dat jumpsuitje en misschien waag ik me ook 'ns aan 't maken van zo'n retro gevalletje! Leuk!
  Ook van ons een dikke pluim voor 3 jaar inspiratie zijn voor mij en andere blogsters en ook voor 't hebben van zo'n knappe zoon!

  BeantwoordenVerwijderen
 100. Binnen 2 weken verwachten wij onze zoon! Ik heb al een poging ondernomen om het zelf te maken, dus weet niet of mijn versie te klein zal zijn, maar zo'n schoon zacht pakje ... Die kans laat ik niet liggen!

  BeantwoordenVerwijderen
 101. Wat leuk! Ik lees dat hier veel zwangeren tussen zitten, maar ook ik verwacht een kindje begin mei en lijkt me een prachtig jumpsuitje voor de kleine dame!:) Dus ik doe graag mee..:)

  BeantwoordenVerwijderen
 102. Ik doe ook graag mee. Mijn eigen boelekes zijn inmiddels 6 en 2,5 maar mijn zus en beste vriendin zijn deze maand bevallen, respectievelijk een meisje en een jongen. Het pakje is echt prachtig...

  BeantwoordenVerwijderen
 103. Op de valreep: natuurlijk willen we dit! De miniman des huizes is heel mooi met rood! (Magnus doet nu een buiging en kijkt je smekend aan... :-))

  BeantwoordenVerwijderen
 104. Joep, dat ziet eruit om op te eten. Het pakje zou erg goed bij mijn zelfgemaakte bearnaise saus passen (met frietjes natuurlijk). Ik doe dus mee...

  BeantwoordenVerwijderen
 105. Op de valreep wil ik ook nog wel meedoen! Ons zoontje wordt verwacht eind juni, zal er beeldig meestaan in de komende herfst!

  BeantwoordenVerwijderen
 106. Een beetje laat, maar wie weet.. Ik doe graag mee voor mijn zoontje Louis die op 14 januari is geboren en nu al maat 62 heeft! Ik wou dat ik meer tijd had om dingen voor hem te naaien, maar de dagen zijn nu gevuld met borstvoeding geven en elkaar knuffelen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 107. JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, mijn lieve Bess rolt vandaag op 1 maart voor het eerst om! Ze heeft maat 62-68 en is het mooiste kadootje ever! Die verdient een prachtpak!

  BeantwoordenVerwijderen
 108. Proficiat met drie jaar bloggen. Hoewel ik niet meer zelf kleren maak en mijn kinderen al volwassen zijn volg ik je toch al een tijdje met heel veel plezier. Ik vind de lay-out van je blog heel mooi en de beschrijvingen van je kinderen zijn hilarisch! Doe zo voort zou ik zeggen, dan kunnen wij mee genieten van je berichtjes.
  Ik heb zelf twee blogs als je mij eens virtueel wil bezoeken, altijd welkom op http://screamyour.blogspot.com/
  groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 109. Héé', lang geleden dat ik je logjes las. Ik naaide niet en langzaam dacht ik minder aan je logjes.... Maar nu heb ik een naaimachine gekocht en ik ben aan het naaien geslagen op mijn oude dag. Ik heb een slabbetje gevonden op jouw blog en gemaakt. Ik heb er een logje over gemaakt en naar jou verwezen....... Leuk!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 110. Woah! I'm really enjoying the template/theme of this site.
  It's simple, yet effective. A lot of times it's very difficult to
  get that "perfect balance" between usability and appearance.
  I must say you have done a superb job with this.
  In addition, the blog loads extremely fast for me on Internet explorer.
  Exceptional Blog!

  Visit my blog post ... ach debit

  BeantwoordenVerwijderen