donderdag 23 april 2009

Vanmiddag

Vanmiddag gebeurde dit:

theepot

Lili is al enkele maanden met geen stokken in haar bed te krijgen 's middags. Dat is best handig, hoeven we daar ook geen rekening meer te houden. Anderzijds mis ik soms toch dat rustpunt in mijn dag. Maar vanmiddag vroeg ze poeslief: "mama, ikke op jouw rug slapen! In de draagdoek". Nog geen minuut nadat mejuffer op mijn rug hing voelde ik haar warme zachte lijfje verslappen en haar snoetje tegen mijn rug aangedrukt. Héérlijk toch!

slapende Lili op mijn rug

theepot

Niet zo makkelijk om zelf foto's te nemen van je slapend kind op je rug!

14 opmerkingen:

 1. Voor de theepot-foto en mijn bijhorende geschater komt zelfs papa ook even piepen! Maar een draagdoek is zo heerlijk, zeker met zo een slapen lijfje tegen je aan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super he! Ik kan dat alleen maar toejuichen ;o)

  www.onskientje.be

  BeantwoordenVerwijderen
 3. MMM lekker warm, zo dicht bij elkaar!
  En wat een geweeeeeeeeeeeeeldige foto!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh, heerlijk! En wat mooi dat ze er zelf om vraagt! Nog even lekker dicht bij mamma!!! Kan ze weer fijn opladen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. O heerlijk. Hier nog maar 1 keer meegemaakt dat zoonlief op mn rug in slaap viel. Ik ben weer helemaal into de geweven doeken en de MT ligt (tijdelijk?) aan de kant.

  Groetjes,
  Miriam

  BeantwoordenVerwijderen
 6. misschien eens in een gewone spiegel proberen, dat fotografeert makkelijker ;-) , nee, leuke foto. Zou je toch geen zsazsa-pakket bestellen, want dat is echt een oeige-lelijke doek. (voor de andere lezers, het is mijn doek, en hij is echt niet mooi, dus ik leen 'm uit in plaats vaner zelf mee rond te lopen...)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. geen zorgen, het zsazsa-pakket is al besteld, alleen moet mijn lief het nog betalen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een grappige foto! Is dat zo'n draagdoek van Mme Zsazsa? Is deze handig? Momenteel behelp mij ik mij nog prima met de tricot-slen, maar ik weet niet of deze zo handig blijft als mejuffer groter wordt.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. @prutsen: dit is een kubeba, maar dat is eigenlijk zowat hetzelfde als een zsazsa (al heb ik nog nooit een èchte door de madam zelfgemaakte doek gezien. Ik leende van Vermiljoen deze doek en haar mei-tai en tegen mijn verwachtingen in draagt deze doek het lekkerst! Maar zoals jullie allemaal wel kunnen zien is ie erg lelijk en maak ik spoedig zelf een ietwat hipper modelleke! Lili zit er dolgraag in en ik vind het heel comfortabel dragen zo. Enig nadeel is dat hij niet echt peuterbestendig is, in de zin van: dragen-zelf stappen-dragen-zelf stappen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heimwee, liefde, vreugdetranen, warmte, je foto's hebben me diep ontroerd........... dankjewel!

  XO Heidi

  BeantwoordenVerwijderen
 11. ooh zo schattig..
  wij proberen onze tweejarige tegen te houden om in slaap te sukkelen 's namiddags, anders is het om 23u nog kermis..niet altijd even simpel!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Een creatieve oplossing, met die theepot!Met lieve, schattige foto's als resultaat.

  BeantwoordenVerwijderen