woensdag 24 augustus 2011

Recykleren

In september is er hier een recykleer-veertiendaagse en natuurlijk doe ik met veel graagte mee!

Recykleren

Bij het doorschuiven van slaapkamers hoort ook het uitmesten van kleerkasten. Ik hield alvast wat opzij voor in september! U doet toch ook mee!

Ik vind dat wijs om iets wat op het eerste zicht niet meer tof of bruikbaar is toch een ander, nuttiger of plezanter leven te geven. Voor meer recyclage-inspiratie kan je alvast terecht op het pinterest-board en in de flickr-pool.

3 opmerkingen:

  1. Ik heb ook juist een recykleer-tje gemaakt, en rara waar ik de inspiratie haalde: http://huis-tuin-co.blogspot.com/2011/08/recykleer.html

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Recykleren is leuk!!! Zondag komt er ook een recykleer projectje bij mij, alhoewel, is van een kussensloop een ascessoire maken ook recykleren? Of eerder recycleren? :) Hel is allemaal wat! Ik heb een hele hoop truien klaar liggen om iets anders van de maken, en ook enkele topjes die te kort zijn waar ik naar het voorbeeld van Kelly (ma vie en verte) ook jurkjes van wil maken. Dit staat ook al heel erg lang op het lijstje. Maar daarnaast probeer ik altijd leuke kwalitatieve kleding weg te schenken aan organisaties die ik ken en waar ik vertrouwen in heb. Op die manier wordt er zo weinig mogelijk verspild. :)

    BeantwoordenVerwijderen